Aanmelding en Plaatsing

Inschrijven voor de BSO kan vanaf het moment dat uw kind 2 jaar is. Dit kunt u direct doorgeven via de inschrijfformulier. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Na de aanmelding wordt er een afspraak gemaakt en volgt er een intake gesprek met de directie. Er volgt een algemene rondleiding en er wordt met de medewerkers kennis gemaakt. Door middel van het invullen van het inschrijfformulier, kan er een plaatsingsgesprek volgen. Zodra er een plaats beschikbaar is, nemen wij met u contact op. Daarna wordt er voor u een contract gemaakt met een prijsopgave.

Eventueel kunt u geholpen worden met de aanvraag Belastingtoeslag Kinderopvang en bij uw aanvraag bij het DWI. In dit geval moet u wel een jaaropgave, recente loonstrook,kopie paspoort/verblijfsvergunning meenemen.

Heeft u (en uw partner) het contract getekend dan ontstaan er wederzijdse verplichtingen en worden de algemene voorwaarden BSO de Blije Bij van kracht. De belastingtoeslag kinderopvang dient rechtstreeks naar De Blije Bij te worden overgemaakt.

Een kind wordt per de 1e of de 16e van de maand geplaatst. De medewerker waar uw kind bij wordt geplaatst nodigt u uit voor het kennismakingsgesprek, er wordt u verteld over de gang van zaken op de groep en u wordt rondgeleid op de groep. U informeert de leidster over de bijzonderheden van uw kind. Kinderen zijn hierbij aanwezig en komen in elk geval een keer kijken voordat ze geplaatst worden.

Direct inschrijven

Wij zijn bij u in de buurt

Kinderopvang De Blije Bij Amsterdam
Burgermeester Roellstraat 25-31
1064 BK Amsterdam
Tel: 020-411 70 40
Openingstijden
maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Uw tevredenheid is voor ons van groot belang

© 2019 Kinderopvang De Blije Bij - Alle rechten onder voorbehoud.