Personeel

Uw kind(eren) wordt opgevangen door een team van deskundige, gediplomeerde leidsters en oproepkrachten. De groepsleiding in het kinderdagverblijf heeft minimaal een kindgerichte MBO-opleiding. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van CAO- Kinderopvang.

De kennis en deskundigheid van onze leidsters is up to date aangezien zij met regelmaat bijscholing krijgen. Vrijwel alle leidsters van De Blije Bij beschikken over een EHBO certificaat of een diploma. Alle beroepskrachten beschikken over een voor de werkzaamheden passende beroepskwalificatie in  overeenstemming met de C.A.O. kinderopvang. Tevens zijn zij in het bezit van een verklaring omtrent gedrag, afgegeven volgens de Wet justitiële documentatie.

Regelmatig worden de leidsters ondersteund door stagiaires wie wij de mogelijkheid bieden om hun opleiding als pedagogische werker af te ronden. Stagiaires leveren ook een positieve bijdrage aan het  kinderopvang, omdat zij de nieuwste ontwikkelingen die zij op hun opleiding meekrijgen bij ons kunnen evalueren.

De leidsters werken volgens ons eigen pedagogisch beleid wat u kunt opvragen bij de leidsters.

Direct inschrijven

Wij zijn bij u in de buurt

Kinderopvang De Blije Bij Amsterdam
Burgermeester Roellstraat 25-31
1064 BK Amsterdam
Tel: 020-411 70 40
Openingstijden
maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Uw tevredenheid is voor ons van groot belang

© 2019 Kinderopvang De Blije Bij - Alle rechten onder voorbehoud.